...سیاست اسلامی

گفتم:الف گفت:دگر گفتم:هیچ ،در خانه اگر کس است،یک حرف بس است

...سیاست اسلامی

گفتم:الف گفت:دگر گفتم:هیچ ،در خانه اگر کس است،یک حرف بس است

در جستجوی علم سیاست اسلامی...
ریز نوشت های دانشجوی علوم سیاسی دانشگاه امام صادق(ع)

بایگانی
         ای نام تو بهترین سرآغاز                      بی نام تو نامه کی کنم باز

سلام،چه سرآغازی بهتر از سخنان آقا در باره ی دانشگاه امام صادق؟پس یه بار دیگه حرفای رهبر فرزانه وفرهیختمون رو با هم مرور میکنیم(در دیدار حضرت اقا با
دانشجویان, اساتید و کارکنان دانشگاه امام صادق(علیه السلام)):

شکی نیست که بسیاری از علوم انسانی، پایه‏‌ها و مایه‏‌های محکمی در این‏جا دارد؛ یعنی در فرهنگ گذشته‏ خود ما. برخی از علوم انسانی هم تولید شده‏ غرب است؛ یعنی به عنوان یک علم، وجود نداشته، اما غربی‏‌ها که در دنیای علم پیشروی کرده‏‌اند، اینها را هم به وجود آورده‏‌اند؛ مثل روانشناسی و علوم دیگر. ما، هم برای سرجمع کردن، مدوّن کردن، منظم کردن و نظام‏‌مند کردن آنچه که خودمان داریم، به یک تفکر و تجربه‏ علمی احتیاج داریم، هم برای مواد و پایه‏‌هایی که آنها در این علم جمع آورده‏‌اند، به یک نگاه علمی احتیاج داریم. منتها گرفتن پایه‏‌های یک علم از یک مجموعه‏ خارج از محدوده‏ مورد قبول ما، به معنای قبول نتایج آن نیست. مثل این می‌‏ماند که شما یک کارخانه را وارد می‌کنید، آنها با این کارخانه یک چیز بد درست می‏‌کرده‌‏اند، حالا شما با آن کارخانه، یک چیز خوب درست می‏‌کنید؛ هیچ اشکالی ندارد. ما تلفیق بین علوم انسانی غربی و علوم انسانی اسلامی، اگر به معنای مجذوب شدن، دلباخته شدن، مغلوب شدن و جوّ زده شدن در مقابل آن علوم نباشد، قبول داریم و اشکال ندارد.


دیدار دانشجویان, اساتید و کارکنان دانشگاه امام صادق(علیه السلام) با رهبر فرزانه انقلاب
آقایان! دانشگاه امام صادق یک پدیده‏ ممتاز است؛ صرفاً یک دانشگاه مثل بقیه‏ دانشگاه‌‏ها نیست که فقط می‏‌خواهند دانشجو و عالم تربیت کنند؛ این هم هست؛ منتها علاوه‏ بر این، می‏‌خواهد از همه جهت، یک الگوی دانشگاه اسلامی باشد؛ از جهت انگیزه‏‌های ایمانی، رعایت‏‌های عملی و رفتاری، و عشق به علم و علم‌‏آموزی عاشقانه و مؤمنانه.

بهترین کاری که در دانشگاه شد، یکی همین بود که این دانشگاه را مخصوص علوم انسانی کردند؛ که این منطقه‏ واقعاً خلأ و فراغی بود؛ یک خلأ است که آن باید پُر شود. خوب، اگر شما که دانشجوی این دانشگاه هستید و در این بیست و چند سالی که این دانشگاه سرپاست، توانسته باشد این رسالت را انجام دهد این دانشگاه به دستاورد بسیار بزرگی رسیده است. از این دانشگاه، توقع چیز دیگر و فراتر از این است.

راجع به مسؤولیت‏‌های آینده‏ شما، خروجی دانشگاه امام صادق، ایده‌‏آلش فقط نباید این باشد که حالا بیرون بیاید، فرض کنید اگر در فلان رشته، درس خوانده برود وکیل بشود یا محضردار بشود و یا برود کارمند فلان دستگاه وزارتی دولتی بشود؛ من موافقم که جوان‏‌های خوب در ارکان تشکیلات اجرایی کشور حضور داشته باشند؛ اما این برای خروجی دانشگاه امام صادق ایده‌‏آل نیست.

شما باید در علم، یک حرکتی به وجود آورید؛ باید در دنیای دانش‌‏آموزی و پیشرفت علم و بنای علمی کشور، یک تحرّکی به وجود آورید؛ این است آن رسالت اصلی شما. کاری کنید که دانشمندان مسلمان و مؤمن ما، در رشته‏‌های مختلف علوم انسانی، صاحب‏‌نظرانی شوند که دنیا از نظرات اینها استفاده کند؛ کاری کنید که دانشگاه امام صادق، نه فقط در مقایسه‏ با فلان دانشگاه دیگری که در تهران یا شهرستان هست، یک رتبه‏ جلوتری به دست آورد؛ بلکه این دانشگاه مرجع تحقیقات مراکز علمی و دانشگاه‏‌های دنیا بشود. این را ما از دانشگاه امام صادق می‏‌خواهیم. خروجی دانشگاه امام صادق باید با این نیّت و فکر، بتواند متخرج این دانشگاه بشود. بنابراین دانشگاه را قوی کنید.


وبنوشت:

گفتم:الف  گفت:دگر  گفتم:هیچ    در خانه اگر کس است،یک حرف بس است....

این وبنوشت یه فضای دوستانه برای نوشتن درباره ی دانشگاه امام صادق،رشته علوم سیاسی وهمچنین نظرات،اهداف وایده های منه.لطفا بنده حقیر رو با نظرات گرانقدرتون تو این راه یاری کنید.